image image image
Erdut
Đakovo
Dalj

Poučna staza Značajnog krajobraza ErdutGet the Flash Player to see this player.

PDF
Ispis
E-mail
16
Ruj
Noć Šišmiša 2019
Autor Damir Mihalička

U Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku obilježila se Noć šišmiša na temu: ˝Tehnologije u biologiji šišmiša˝.
Ovim putem želimo se zahvaliti našim suradnicima i domaćinu Muzeju likovnih umjetnosti iz Osijeka, Katarini Ivanišin Karudm iz Tehničkog muzeja Nikole Tesle iz Zagreba koja je održala radionicu i predstavila projekt Tehnologije u biologiji šišmiša , Udruzi Biti Bolji koja je organizirala učenike OŠ ˝Tin Ujević˝ iz Osijeka, SOS dječjem selu Ladimirevci što su sudjelovali na radionici ,Udruzi studenata biologije ZOA koji su imali prezentaciju šišmiša, zmija, guštera, žaba i dr. životinja koje su zanimljive djeci, zahvaljujemo se Trgovačkoj i komercijalnoj školi ˝Davor Milas˝ iz Osijeka koji su nas iznenadili sa finim i ukusnim čokoladnim mafinama, isto tako veliko hvala dragim nutricionisticama Anji Bašnec i Ivani Sović (Nutrika Osijek) na predivnim slatko slanim delicijama i prekrasno dekoriranom stolu, a posebno veliko hvala našim dragim dečkima Marku Babiću i njegovom pomagaču Ivanu Međugorcu koji su veliki trud uložili u izradu tajnovite špilje od papira koja je oduševila sve posjetitelje.
 
Posebno hvala svim građanima koji su doveli svoje mališane.
Bilo je predivno !
 
Vidimo se iduće godine!
 
#zastitaprirodeobz #nocsismisa
 
Link za fotografije:
https://www.facebook.com/zastitaprirodeobz/photos/pcb.645730342584051/645729425917476/?type=3&theater

Ažurirano Ponedjeljak, 16 Rujan 2019 09:57
 

     Godišnjak Javne ustanove

Akcijski plan zaštite i održivog razvoja Srednjeg Podunavlja

Živi Dunav

O nama

Ustanova je osnovana Odlukom o osnivanju  Javne ustanove Agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije.  Osnivač Ustanove je Osječko-baranjska županija. Sjedište Ustanove je u Osijek, Županijska 4/III.

Skraćeni naziv Javne ustanove glasi: 
Javna ustanova za zaštitu prirode OBŽ

31000 Osijek,
Županijska 4/III
Tel: 00385-31-200-425

e-mail:info@obz-zastita-prirode.hr

OIB: 79276999206

Izjava o pristupačnosti

Jeste li znali

 

twitterDa se Zakonom o zaštiti prirode uređuje sustav zaštite i cjelovitog očuvanja prirode i njezinih vrijednosti, a priroda u smislu ovoga Zakona je sveukupna biološka i krajobrazna raznolikost.

twitterDa su Zakonom zaštićene biljne i životinjske vrste ili gljive zaštićene svugdje, bez obzira je li je područje u kojem trajno ili povremeno obitavaju zaštićeno.
 

Obavijest

 

twitterTemeljem članka 13. stavka 9. točke 1. Zakona o javnoj nabavi ("Narodne novine" broj 90/11.) obavještavamo da ravnatelj Javne ustanove Agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije, niti s njime povezane osobe, sukladno članku 13. stavku 1. i 4.  Zakona o javnoj nabavi, ne obavljaju upravljačku djelatnost niti su vlasnici poslovnih udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluju u upravljanju odnosno u kapitalu bilo kojeg gospodarskog subjekta s više od 0,5%. Slijedom navedenog, nema gospodarskih subjekata s kojima Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije kao javni naručitelj ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi.