image image image
Erdut
Đakovo
Dalj

Poučna staza Značajnog krajobraza ErdutGet the Flash Player to see this player.


J.U. agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije je s partnerima Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje, Osječko-baranjskom županijom, Muzejom likovne umjetnosti Osijek, Udrugom za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Gradom Osijek, Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije te Turističkom zajednicom Grada Osijeka prvi puta u Osijeku  raznolikim aktivnostima obilježila je Međunarodni dan rijeke Drave.

Obilježavanje je započelo u četvrtak 20. rujna 2018., Press konferencijom i Panel raspravom pod nazivom „Projekti i izazovi zaštite i održivog razvoja uz rijeku Dravu“, s ciljem predstavljanja projekata koji doprinose očuvanju jedne od posljednjih prirodnih rijeka u Europi, modele održivog razvoja te mogućnosti razvoja turizma uz rijeku Dravu.
 Nakon uvodne riječi uvaženih gostiju iz Županije, grada Osijeka, Ministarstva zaštite okoliša i energetike, Regionalne razvojne agencije i domaćina iz J.U. agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije, stručna voditeljica  Javne ustanove, Ivana Buzuk predstavila je gostima aktivnosti, ciljevi i rezultate projekta CoopMDD.

 

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na press konferenciju i panel raspravu „Projekti i izazovi zaštite i održivog razvoja uz rijeku Dravu“ koja će se održati u Osijeku, 20. rujna 2018. godine s početkom u 10:00 sati, u prostorijama velike Županijske vijećnice, Županijska 4.

Press konferenciju i panel raspravu zajednički su organizirali J.U. Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije, Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, Osječko-baranjska županija, Muzej likovnih umjetnosti Osijek, Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Grad Osijek, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije te Turistička zajednica Grada Osijeka, s ciljem predstavljanja projekata koji doprinose očuvanju jedne od posljednjih prirodnih rijeka u Europi, modele održivog razvoja te mogućnosti razvoja turizma uz rijeku Dravu.

Press konferencija i panel rasprava samo je dio trodnevnog događanja organiziranog povodom obilježavanja Međunarodnog dana Drave, koji će se za sve građane održati u subotu 22. i nedjelju 23.09.2018. godine.


Program press konferencije i panel rasprave, kao i program za građane
 

 

U četvrtak, 20. rujna 2018. godine u prostorijama velike Županijske vijećnice u Osijeku, s početkom u 10:00 sati, održati će se press konferencija i panel rasprava pod nazivom „Projekti i izazovi zaštite i održivog razvoja uz rijeku Dravu“, na kojoj će se predstaviti projekti koji doprinose očuvanju jedne od posljednjih prirodnih rijeka u Europi, modele održivog razvoja te mogućnosti razvoja turizma uz rijeku Dravu.

Press konferencija i panel rasprava samo je dio trodnevnog događanja organiziranog povodom obilježavanja Međunarodnog dana Drave, koji će se za sve građane održati u subotu 22. i nedjelju 23.09.2018. godine.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 48

     Godišnjak Javne ustanove

Akcijski plan zaštite i održivog razvoja Srednjeg Podunavlja

Živi Dunav

O nama

Ustanova je osnovana Odlukom o osnivanju Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske  županije u skladu s zakonom. Osnivač Ustanove je Osječko-baranjska županija. Sjedište Ustanove je u Osijek, Županijska 4/III.


31000 Osijek,
Županijska 4/III
Tel: 00385-31-200-425
Fax: 00385-31-200-409

e-mail:info@obz-zastita-prirode.hr

Žiro račun:2500009-1102169672
OIB: 79276999206

Jeste li znali

 

twitterDa se Zakonom o zaštiti prirode uređuje sustav zaštite i cjelovitog očuvanja prirode i njezinih vrijednosti, a priroda u smislu ovoga Zakona je sveukupna biološka i krajobrazna raznolikost.

twitterDa su Zakonom zaštićene biljne i životinjske vrste ili gljive zaštićene svugdje, bez obzira je li je područje u kojem trajno ili povremeno obitavaju zaštićeno.
 

Obavijest

 

twitterTemeljem članka 13. stavka 9. točke 1. Zakona o javnoj nabavi ("Narodne novine" broj 90/11.) obavještavamo da ravnatelj Javne ustanove Agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije, niti s njime povezane osobe, sukladno članku 13. stavku 1. i 4.  Zakona o javnoj nabavi, ne obavljaju upravljačku djelatnost niti su vlasnici poslovnih udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluju u upravljanju odnosno u kapitalu bilo kojeg gospodarskog subjekta s više od 0,5%. Slijedom navedenog, nema gospodarskih subjekata s kojima Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije kao javni naručitelj ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi.